Kjøp en andel eller gi en gave!


Offisiell åpning av nye Ottestad Idrettspark vil bli søndag 17. juni kl. 12-15.

Vi planlegger tidenes 100-årsgave til oss selv! Innen 28. mai 2018 er målet at både 11'erbanen og barnefotballfeltet i Ottestad idrettspark skal være dekket med kunstgress. Med dette kan vi øke bruken på banene fra 5 til 50 timer per uke, noe som er helt nødvendig med 650 aktive utøvere i fotballgruppa.

90% av prosjektet er finansiert, og nå må vi brette opp ermene for å samle inn de siste 1,5 millioner kronene. Vi håper du vil bidra!


KJØP EN ANDEL

Du kan kjøpe en symbolsk del av banen for å støtte prosjektet.

Pris for privatpersoner er 500 kr, bedrift 2500 kr. Pluss transaksjonsgebyr på 3,9%.

NB. Hvis du vil registrere hvem som er SELGER av baneandelen, skriv navn på person og lag (eks. J2008) under "Merknad".

Klikk på bildet ovenfor for å komme direkte til butikken!


GI EN GAVE

Pengegaver overføres til Ottestad IL sin kunstgresskonto 1822.53.59306. Innbetalingen merkes med navn.

Du kan også gi en gave på Vippsnummer 103684. Merkes med "Aksjon Kunstgress".

Eller du kan betale direkte gjennom vår SPLEIS: https://www.spleis.no/project/4734


Alle innsamlede midler går uavkortet til kunstgress i idrettsparken.

Takk for støtten!Hvorfor kunstgress?

HVORFOR KUNSTGRESS?

Mye har skjedd siden Bækkelagets Fotbaldklub ble stiftet i 1918 og medlemslista inneholdt 41 navn. I 1927 slo fotballklubben seg sammen med ski og friidrett, og dannet Ottestad idrettslag. Siden den gang har OIL vokst til 1400 medlemmer og er det 6. største idrettslaget i Hedmark – og den 5. største fotballklubben.

Klubben vår holder til i et område som er preget av stor befolkningsvekst og mange barnefamilier, dette gjør at bruken av våre anlegg må forventes å øke mye i fremtiden. Å gi barna og ungdommene en god læringsplass for idrett, samhold og mestring ser vi på som meget viktig for å få friske og godt sosialiserte mennesker i fremtiden.

I dag har vi en kunstgressbane på Hias og en gressbane på idrettsplassen. Dette er langt fra tilstrekkelig kapasitet når 650 fotballspillere skal utøve sin idrett. Dagens gressbane tåler lite bruk og lite regn, og banene må stenges flere ganger i sommerhalvåret. Vi har derfor gått inn for å legge kunstgress på hele banefeltet. Dette gir fotballgruppa mindre utfordringer i å gjennomføre en tettpakket kampsesong, samt gode treningsfasiliteter større deler av året. Samtidig får vi et slitesterkt underlag som tåler fleksibel bruk også om vinteren, blant annet skiløyper for våre 150 unge skiløpere..

Vi håper du vil være med og støtte idrettslaget – og dermed bidra til økt idrettsglede i Ottestad!


Aksjon Kunstgress i Ottestad

Ottestad IL har som mål å samle inn nok penger til to kunstgressbaner i Ottestad idrettspark, og vi planlegger å åpne banene på Ottestad IL sin 100-årsdag 28. mai 2018.


Bli med og støtt prosjektet for en aktiv fremtid i Ottestad!


Takk for støtten!

Fotballagene trår til!

Alle våre fotballag bidrar med dugnader til kunstgress-aksjonen, og noen er godt i gang: Barnefotball årgang 2008 og 2007 – deler ut informasjon til alle husstander i juni (uke 24-25)Barnefotball årgang 2006-2005 – Står på stand på butikkene i Ottestad alle lørdager i juni, selger andeler og samler

Slik kan DIN BEDRIFT bidra

Vi håper lokale bedrifter vil støtte oss når vi skal bygge kunstgress i Ottestad Idrettspark! Slik kan du bidra:KJØP AV ANDELER. Gå til andelskartet og velg din(e) andel(er) i det mørkegrønne feltet.SKILT PÅ BANEN. Skilt med logoprofilering, 1250 kr/m/år, anbefaler 3-5 meter, minimum 2-årsavtale.BAN

Levert av IdrettenOnline