Ny deilig seier!

Postet av Leif Jostein Nordli den 22. Jun 2016

Foto: Trude Strandlie 2015.

Herlig med to på rad!

OIL - Gjøvik-Lyn 2: 3-1 (0-0). Laget: Vebjørn, Kristian, Sivert, Jonas KB, Håkon, Ørjan Aa (Ørjan R fra 67.min), Marcus, Jonatan, Kristoffer, Jonas BN (Sander D fra 80.min) og Lars.

Gule kort: Kristoffer, Jonas KB og Sivert.

Dagens Peppes-spiller: Håkon.

1-0: 73.min Jonatan scorer etter flott forarbeid av Lars.

1-1: 82.min De setter ballen i tomt mål.

2-1: 86.min Kristoffer kjemper ballen i mål etter forarbeid av Sander D.

3-1: 92.min Ørjan R gjør alt selv og setter ballen kontrollert i hjørnet.

Vi var svært klare for tre nye poeng da Gjøvik-Lyn 2 kom på besøk på Hias onsdag kveld. Et ungt bortelag skulle bryne seg på vårt unge lag. Vi forventet en jevn kamp der marginer kunne avgjøre kampen. Gabriel var borte fra siste kamp, og Ørjan Aa kom inn i hans posisjon. Benken var fylt opp av gutter som hadde spilt en tøff juniorkamp kvelden i forveien, så vi måtte i utgangspunktet stole på de elleve som skulle starte.

Kampen startet jevnt der ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene de første minuttene. Det var høyt tempo, men det gikk til tider ut over kvaliteten i spillet. Vi fikk en brukbar mulighet etter fire minutter, men avslutningen ble for svak. Etter 12 minutter fikk vi en flott dobbeltsjanse. Etter flott spill ble Jonatan satt opp like innenfor sekstenmeteren. Avslutningen var god, men en meget kvalifisert redning fra keeper hindret scoring. Returen havnet hos Marcus, men som fra god posisjon satte ballen utenfor. Noen minutter senere fikk bortelaget corner. Den ble slått godt inn, men avslutningen fra fem meter gikk heldigvis for oss langt over. Spillet bølget frem og tilbake, men ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene. Vebjørn hadde en fin redning på en avslutning, og det samme hadde keeperen til Gjøvik-Lyn 2. En jevn første omgang endte målløs.

Pausepraten handlet mest om det å være nøyaktige i begge ender av banen. I tillegg måtte vi være mer aggressive inne i bortelagets sekstenmeter hvis vi skulle få mål. Vi skulle fortsette med den gode innsatsen gutta hadde lagt ned i første omgang.

Andre omgang startet som den første sluttet. Jevnt og tett. Bortelaget var svært nære på å bryte gjennom et par ganger, men vi klarte å rydde opp. Vi ble fortsatt for upresise i pasningsspillet på siste tredjedelen. Ørjan Aa måtte gi seg med krampe etter 67 minutter og Ørjan R kom inn. Vi fikk flere gunstige brudd i omgangen, men presisjonen ble fortsatt for dårlig på siste tredjedelen. Etter 73 minutter tok vi ledelsen. Lars gjorde det han er best på. Dro av backen sin og satte fart mot dødlinjen. Den presise pasningen ut til vår toppscorer, Jonatan ble omsatt i en flott scoring. Spillet fortsatte å bølge frem og tilbake, og bortelaget fikk et par kjempesjanser, men Vebjørn nektet å slippe inn mål. Jonas BN måtte gi seg og Sander D kom inn etter 80 minutter. Gjøvik-Lyn 2 fikk etter hvert sin utligning. Vebjørn var fint ute og ryddet opp, men lagkameratene fulgte ikke opp, og dermed kunne en Gjøvik-Lyn 2 spiller sette ballen i det tomme målet. Det var svært surt, og det var kjedelig å slippe inn et slikt mål. Gutta nektet å gi opp, de ville ha med seg tre poeng. Etter 86 minutter tok vi på ny ledelsen. Sander ble spilt gjennom, avslutningen var ikke veldig god, men keeperen fomlet med ballen og Kristoffer var sist på ballen før den gikk i mål. To minutter på overtid gjorde Ørjan R dagen perfekt. Han snappet et innkast, satte fart og sendte ballen i hjørnet bak en sjanseløs keeper. En strålende avslutning på kampen for vår del.

Nok en gang en skikkelig lagseier. Vi jobber helhjertet for hverandre, sliter fortsatt en del med elementære ting som mottak og pasninger, men en vilje til å ta de ekstra løpene er til stede. Vebjørn hadde noen helt matchavgjørende redninger i viktige perioder for oss i dag. Forsvaret foran ser bare bedre og bedre ut. På midten gikk fortsatt Jonatan foran, men de andre jobber steinhardt for laget. Også de tre på topp jobbet som slaver i dag, og belønningen kom etter hvert. Både Ørjan R og Sander kommer inn og bidrar i stor grad til seieren. Et godt resultat, tre nye poeng og heng på midtsjiktet i serien er belønningen for denne prestasjonen. Nå har vi igjen bare en bortekamp mot Lillehammer før ferien. Den spilles lørdag 2.juli på Stampesletta.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline