Tap mot Løten i treningskamp.

Postet av Leif Jostein Nordli den 28. Feb 2016

OIL - Løten 0-2 (0-0).

Laget: Vebjørn, Magnus R (Kristian Aa fra 73.min), Sivert, Ruben, Jonas KB, Espen, Bugge, Marcus, Ørjan (Sander fra 73.min), Jonas BN og Simen H.

0-1: 55.min Langt fremspill som vi sover litt på og alene med keeper scorer de.

0-2: 57.min Straffespark som settes kontant i hjørnet.


Den andre treningskampen for året sto for tur da Løten kom på besøk på Hias lørdag ettermiddag. Vi er på nytt inne i en fase der vi skal spille sammen en ny tropp og et nytt lag. Vi må blant annet sette et helt nytt forsvar, og en helt ny sentral midtbane. Løten satser hardt og har fått inn flere gode og rutinerte spillere og vi forventet en tøff kamp. Fokus for kampen denne gangen var defensiv struktur og begynne å kjenne på relasjoner til hverandre.


Kampen startet med litt uro i oppspillsfasen bak hos oss, og vi gikk på et par brudd som kunne ført til noe. Etter noen minutter fikk vi god kontroll og jobbet oss inn i kampen. Vi kom etter hvert inn i spillet og begynte å få noe flyt. De gangene vi fikk løs Marcus på midten var det tendenser. Vi fikk også utnyttet Ørjan på siden i denne perioden. De gangene vi slo langt lekte midtstopperne til Løten seg med oss. Defensivt hadde vi de første 35 minuttene god kontroll, og Løten skapte ingen store sjanser. De siste ti minuttene av omgangen ble vi litt slitne, og vårt eget spill falt mye. Det førte til noen stygge brudd, og Løten skapte en stor sjanse som ble headet i stanga. De hadde også et skudd fra skrått hold som gikk over. Vår beste sjanse kom da vi fikk løs Bugge, han fikk spilt opp Simen, men en forsvarer fikk blokkert skuddet ut til corner. Der kunne og burde vi tatt ledelsen.

Vi var godt fornøyd med prestasjonen i første omgang i forhold til det vi skulle ha fokus på. Vi slet litt innledningsvis på høyresiden defensivt, men fikk god kontroll på dette. Det var også en del tendenser i det offensive spillet. Vi skulle fortsette å jobbe med de samme områdene som vi hadde i første omgang.

Andre omgang startet litt svakere for oss. Vi ble litt mer løpende imellom, og klarte i liten grad å etablere noe trykk mot Løten. Etter 55 minutter tok de ledelsen på et flott fremspill som traff angriperen til Løten på løp. Kommunikasjonen i vår bakre rekke var ikke god nok, og det resulterte i scoring. To minutter etter lagde vi et litt unødvendig, men korrekt straffespark, og det ble satt kontant i mål. Vi var litt spent på moralen i laget etter disse to målene, men der svarte gutta godt. Vi fortsatte å jobbe hardt, men vi slet mye med å skape noe offensivt. Løten hadde mer ball og bedre trykk, men kom ikke til de aller største sjansene. Vi fikk en stor mulighet helt på slutten da Simen ble spilt gjennom, men avslutningen gikk utenfor. Dermed gikk Løten fortjent nok seirende ut av kampen.

Dette var vår andre treningskamp for sesongen, og ut fra forutsetningene så var dette godkjent. Vi fikk øvd en god del defensivt, og det å spille inn et nytt forsvar tar tid. Jeg synes at vi klarte dette bra. Vi må jobbe mye med kommunikasjonen i den bakre fireren, da dette er viktig i forhold til helheten. Ruben tok godt for seg og var eneren bak denne gangen. På midten debuterte Espen i OIL, og vi var spente på hvordan han taklet det å ha vært lenge ute med skade samt ikke spilt kamp siden i høst. Det samme gjaldt for Bugge. De to sammen med Marcus hadde heller aldri spilt sammen. Ut fra forutsetningene så kom vi bra fra kampen. Det er mye vilje i spillet til alle tre, og til tider fungerte det bra. Relasjonene i forhold til hverandre har vi fortsatt mye å gå på. Marcus gikk foran og var vår ener denne gangen. Offensivt ble vi litt lette denne gangen mot et godt og rutinert Løten forsvar. Det var noen tendenser i første omgang, og potensiale ligger der.

En godkjent gjennomføring og ett steg på veien. Neste lørdag kommer Redalen på besøk.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline