Om du kun skal på en fest i høst.....

Postet av Glenn Inge Skjæret den 5. Okt 2017


Enten vi er idretts-foreldre, idrettsfolk, bønder eller borgere av nærmiljøet, byr det seg her en unik mulighet til å runde av sommer- og høstsesong som for mange av oss kan vise seg som meget meget god - før noen av oss skal gi seg i kast med vintersesongen, andre gå inn i dvale. La oss sammen teste høstens brygg og plukke i oss mat fra en av innlandets - ja kanskje sågar en av landets - beste foredlere av markens- skogen og sjøens grøde! 

Når energi-lagrene er såpass fylt opp at noe steam må tas ut igjen - ja da står Ottestads Storband klare til å hjelpe dansefoten i gang. Mannsterke, spillekåte -og med ei bråheit blåserekke med slik trøkk at hårene vil reise seg både på armer, nakke og legger - og ja sågar andre steder - vil dette glede enhver som har middels interesse for musikk!! 

Den munnrappe Andreas Amb vil garantert spre rundt seg med vittige betraktninger og hverdagslige digresjoner, når hans talentfulle røst ikke benyttes til å fronte Joe Cocker-, James Brown- og andre velkjente soul-, blues- og jazzklassikere. Lattermusklene vil derfor også få sitt gjennom kvelden. 

Når storbandets blåserekke begynner å bli slukne i kjaka - entrer ensemblet "På Jørs" scenen! Med kompromissløs fæstmusikk, oppsummert som "Musikk ælle lyt likje" er de kjent for å begynne spurten tidlig, øke på etterhvert - og når de har sprengt seg helt, gå over til kline-låter helt til noen tar hovedsikringa og ber de pent om å gå hjem! 

Om du skal på bare en fest denne høsten bør du ta med deg kjæreste, eks-kjærester, grillkamerater, naboer, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, tanter og onkler for sammen å dele en av de mer unike opplevelser som vil finne sted i Ottestad i år. 

Et overskudd vil være et godt bidrag til utviklingsprosjektet i Ottestad Idrettspark, hvor ny kunstgressbane, nytt kunstsnø-anlegg og sågar en 100-meters løpebane skal realiseres og trenger midler. 

Så er det også slik at om festen skulle bli en suksess, vil dette kunne tolkes dit hen at et slikt tilbud var etterlengtet og ønskes gjentatt på ny. Følgelig ligger det godt an til å kunne bli ett nytt arrangement neste år. 

Godt folk - meld dere på, puss lakkskoa og gjør dekk klar, så ses vi alle i Ottestadhallen om kun få da'r!

På vegne av alle som er glad i Ottestad og Ottestad IL!!

Glenn Skjæret 

Trener J2007/Medlem i Fotballgruppa


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline