Vi gleder oss til gjenåpning!

Postet av Ottestad IL den 24. Jun 2020

Fra 1. august åpnes det for kamper og turneringer i barne- og ungdomsidretten, og vi gleder oss stort!

NFF Indre Østland har varslet at seriespillet i fotballen vil starte 10. august for ungdom og 17. august for barn. Kampoppsettet skal være klart i løpet av neste uke (uke 27). 

Mer info hos NFF: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/gront-lys-for-kamper-i-barne--og-ungdomsfotballen-fra-1.-august/ 

Samtidig fortsetter idrettsorganisasjonene å jobbe for at også de over 19 år skal få trene med fullkontakt fra 1. juli og starte sitt seriespill i fotball medio august. De fleste fotballklubber, inkludert Ottestad, har A-lag med en blanding spillere fra 15-30 år, og det er en uheldig situasjon at de yngste på laget kan trene som normalt mens de eldste må holde 1 meters avstand. Her vil det også kunne bli store skjevheter når seriespillet starter opp, da noen klubber har svært unge lag (2.lagene) hvor samtlige har trent med fullkontakt siden 1. juni, mens andre lag i samme divisjon består hovedsakelig av eldre spillere som enda ikke har fått lov til å trene med kontakt. 

Se åpent brev sendt fra Divisjonsforeningen til Regjeringen 23. juni: Åpent brev til Regjeringen fra Divisjonsforeningen Norsk Tipping ligaen inkl. 2. div Kvinner.pdf

Foto Jan Morten Frengstad (fra Briskebyturneringen 2018)0 Kommentar

Sommerjobb med jordbærplukking på Søndre Elton

Postet av Ottestad IL den 15. Jun 2020

Søndre Elton gård i Stange Vestbygd søker jordbærplukkere til perioden 22/6 – 26/7. Fem uker.

Du må ha fylt 16 år og være tilgjengelig i minst de tre første ukene, helst alle fem.

Det blir ikke plukking hver dag, informeres om fridager i så god tid som mulig.

Akkordlønn: 10,5 kr/kilo (vanlig å plukke 12-15 kilo per time)

Arbeidstid: Fra klokken 08.00 de første dagene. Fra kl. 05.00 når sesongen er på topp. Plukking fra 5-10 / pause / plukking fra 14-17. Pause ved regnskyll. Niste medbringes.

Arbeidet krever god helse, det er en fordel om du er fysisk aktiv og har god utholdenhet. Smittevernregler vil bli gjennomgått.

Er du interessert? Registrer deg på dette skjemaet: https://forms.gle/TxYdPzrFDGpQTjrC8

FRIST 19. juni

Det vil bli kalt inn til prøveplukking og opplæring i to puljer, mandag 22.6. og tirsdag 23.6. 

Du får beskjed fredag 19. juni om hvilken dag du skal møte opp.

0 Kommentar

Fotballbanene i parken STENGT fredag 19. -søndag 21.

Postet av Ottestad IL den 8. Jun 2020

Førstkommende fredag 19. til søndag 21. juni skal løpebanen i idrettsparken utbedres og males. Da må vi stenge fotballbanene, og har derfor flyttet alle treninger til Hias. Ber om at idrettsparken heller ikke benyttes til uorganisert aktivitet i helgen, dette er viktig for å få et godt resultat på malingen. Så blir det muligheter for både 100 meter sprint og fotballtrening når løpebanen er ferdigstilt. (Arbeidet skulle opprinnelig vært utført forrige helg, men måtte av ulike årsaker utsettes)0 Kommentar

Treningsfeltet nysådd og STENGT

Postet av Ottestad IL den 5. Jun 2020

Fra og med i dag er treningsfeltet i idrettsparken stengt, da vi har sådd nytt gress som må få spire og gro i fred. 

Arbeidet med å utbedre treningsfeltet har pågått i lengre tid, med drenering, harving, steinplukking og avretting. Mandagsklubben, banemester Bjørn, anleggssjef Bjarne, gutta på G19 og vår gode og alltid positive allierte, Sven Peter Sinnerud, har stått på i flere uker for å forvandle myrlendt terreng til en brukbar gressmatte. Nå har vi fått bistand av Børre Johnstad til å gjødsle og så, og håper at regnværet til helgen skal sette fart på spiringen.

Ber foreldre om å si ifra til barna hjemme. Hvis dette får stå i ro hele sommeren, kun forstyrret av vanningsvogna, så er det håp om grønt, spillbart gress til skolestart. Målet er at vi kan rigge opp igjen treerbanene (med vant) til glede for de yngste barna.

Foto: Bjarne Kise


0 Kommentar

Første trening for 6-åringene

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2020

Søndag 7. juni klokken 11 er det oppstart av treninger for 2014-kullet i Ottestad Idrettspark. Alle som ønsker å bli med, er velkommen! (Registrer gjerne navn/kontaktinfo til barnet før oppmøte, les mer i teksten)

Vi gleder oss til å starte OIL Intro, vårt nyetablerte tilbud til skolestarterne i Ottestad. OIL Intro organiseres som et årshjul med fire idretter: Fotball, håndball, innebandy og skileik. Hele barnegruppa holder sammen gjennom året, og klubben organiserer utstyr og drakter til alle aktivitetene. Dette skal være et tilbud der barna får mulighet til å prøve flere idretter uten at man må betale flere treningsavgifter.

Det vil være fokus på å utvikle balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill. Lekbetont aktivitet med de ulike idrettenes «redskaper» som del av leken. Vårt ønske er at dette skal bidra til allsidighet og at alle barn finner minst en aktivitet som faller i smak.


Praktisk info:


Aktivitetsperioder

Fotball uke 23-25 og 34-40         Søndager kl. 10-11, Idrettsparken (klokken 11 første gang 7.6.)   

NB. Søndag 21. juni blir treningen på Hias, Idrettsparken er stengt pga. utbedring av løpebanen.

Håndball uke 42-47                      Tirsdager kl. 17-18, Ottestadhallen

Innebandy uke 48-50 og 2-5       Tirsdager kl. 17-18, Ottestadhallen

Ski uke 6-13                                   Mandager kl. 17-18, Idrettsparken

Vi bruker appen Spond til å kalle inn til treninger og arrangementer.


Innmelding

På hjemmesiden ottestadil.no (Bli medlem): http://www.ottestadil.no/p/52686/bli-medlem

 

Priser

  • Medlemskap i OIL 2020: 200 kr
  • Treningsavgift for OIL Intro vår2020-vår 2021: 1400 kr

Faktura sendes på epost i slutten av august. NB. Hvis du har utfordringer med å betale, så finnes det muligheter til å søke vårt Medlemsfond om dekning av utgifter. Les mer på ottestadil.no (Medlem) http://www.ottestadil.no/p/49408/utfordring-med-betalingen

 

Forpliktelser

Gjennom medlemskap i OIL forplikter foresatte å

  • Stille på foreldremøter
  • Stille på dugnader*
  • Følge FairPlay-reglementet, husk at idrett skal være gøy for både egne barn og «motstandere»!

*Alle idrettsgrupper i OIL er basert på at foreldre bidrar med dugnadsinnsats inntil 10 timer per idrett og år/sesong. For OIL intro vil det ikke bli veldig mye dugnad, men alle må belage seg på å bidra noen timer, i hovedsak i tilknytning til arrangementer som egne barn deltar på. (turnering, kveldsmat el.l.)

 

Utstyr

Vi stiller med drakter til alle, samt at fotballer, håndballer, innebandykøller er kjøpt inn til felles bruk. Det vil også bli kjøpt inn en del sett med ski/staver/sko til utlån.

Barna trenger kun behagelig tøy og gode sko (joggesko/innesko) og vannflaske. Det er ikke krav om fotballsko, men vi ønsker at alle skaffer seg leggbeskyttere (påkrevd på kamper).

Som medlem i OIL har du tilgang til klubbens medlemsfordeler på Freske Fraspark, Monter Hamar, Sport1 Olrud, RagnSells og Meca Ottestad bilsenter. Mer info på ottestadil.no (Medlemsfordeler): http://www.ottestadil.no/p/18400/medlemsfordeler

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline