Anleggene våre er stengt

Postet av Ottestad IL den 15. Mar 2020

Våre anlegg i Idrettsparken og på Hias er stengt, og det er ikke lov å samles her for uorganisert trening.

De siste dagene har det vært mange ungdommer og unge voksne på banen. Vi forstår at man ønsker å møtes og trene, men dette er ikke tiden for det! Skal vi komme noen vei med denne nasjonale dugnaden for å bremse spredningen av koronaviruset, må alle delta.

Anbefalinger fra NFF Indre Østland: Hold dere borte fra banene til situasjonen har blitt bedre. Bruk gjerne tid med ballen alene, ta en løpetur alene eller ei styrkeøkt i stua hjemme.

Husk – du kan være smittebærer uten å vite det (tar 5-14 dager før sykdommen slår ut)

Virus er seiglivede, de kan overleve i en luftsky i 3 timer, på papp i 24 timer og opptil 3 døgn på plast og rustfritt stål. Se forskning.no

 


0 Kommentar

All breddeaktivitet stoppes ut april

Postet av Ottestad IL den 12. Mar 2020

Fra og med i dag, 12.03.2020 avlyses alle kamper og treninger i Ottestad IL ut april måned. Gjelder både håndball, fotball, innebandy og volleyball. (Fotballforbundet og bandyforbundet avlyser all breddeaktivitet, mens håndballforbundet og volleyballforbundet foreløpig har avlyst all kampaktivitet. Kommunelegen krever at alle haller og gymsaler stenges.)

Alle skirenn er avlyst.

Alle øvrige ski- og sykkel-aktiviteter stoppes også. Dette etter regjeringens pressekonferanse i dag 12.03. klokken 14 der det konkluderes med at "forbud mot all organisert idrett, både innendørs og utendørs.


Mari, OIL0 Kommentar

Hindre virussmitte i OIL

Postet av Ottestad IL den 11. Mar 2020

11.03.2020: I samråd med kommunelegen anbefaler Ottestad IL at

alle aktiviteter som ikke er strengt nødvendige (med unntak av treninger) avlyses

Det vil si kveldsmat, sosiale sammenkomster, foreldremøter, medlemsmøter, kick-off m.m.

Treninger:

  • Inntil videre går alle treninger som planlagt
  • Men i Ottestadhallen/Stangehallen ønsker vi at foreldre ikke blir med inn med mindre det er helt nødvendig, lever og hent ungene utenfor hovedinngangen
  • HUSK at alle med antydninger til luftveissymptomer (hoste, sår hals, tett neste) eller feber skal holde seg hjemme
  • Vask hendene før du går på trening, og vask hendene med en gang treningen er ferdig (ber lagleder om å minne på dette)
  • Se nye råd fra kommunen i dag 11.3.: https://www.h-a.no/2020/nyheter/her-er-kommunenes-nye-og-oppdaterte-korona-rad/)

Kamper/konkurranser:

Vi avventer eventuell info fra særforbundene når det gjelder gjennomføring av kamper/konkurranser. Større arrangementer som Birken er avlyst, og Innebandy har avlyst sine mini-runder. De andre særkretsene foreløpig ikke avlyst seriekamper/ordinære arrangementer. Sender fortløpende info til trenere/lagledere hvis det kommer nyheter om kampavvikling.

 

Hvis det er spørsmål, kontakt daglig leder Mari Nordtun, tlf. 971731060 Kommentar

Levert av IdrettenOnline