Hallidrettene stopper opp, begrensninger i utendørsaktivitet

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2021

Grunnet nye nasjonale retningslinjer må alle våre innendørs treninger avlyses til og med mandag 18. januar. Utendørs kan trening gjennomføres med en meters avstand.

Dette innebærer dessverre full stopp for våre hallidretter håndball, innebandy, volleyball og basketball, både treninger og kamper. 

De av våre fotballag fra 13 år og oppover som har treningstid på Hias-bana, kan gjennomføre treninger med 1 meters avstand. NFF jobber med nye råd (kommer HER), men det viktigste er avstand og hygiene, de fleste har erfaring med dette fra treningene på vårparten.

For skigruppa sin del er det også treninger med 1 meters avstand som gjelder. Vi har valgt å avlyse trening for barn født 2013 og yngre, da det erfaringsmessig er vanskelig å overholde avstandsregler. Øvrige treningsgrupper kjører aktivitet med restriksjoner.

Vi understreker at det er 

- opp til trenerne om de ønsker å avlyse treninger på grunnlag av at 1-metersregel er krevende å overholde

- ekstra viktig at barn/ungdommer holder seg hjemme hvis de har luftveissymptomer eller feber/sykdom

Vi håper og tror på full oppstart igjen den 19. januar, informasjon blir sendt ut til klubbens medlemmer så snart nye retningslinjer foreligger. 

Og for å avslutte med et lite lysglimt, så kjøres snøproduksjonsanlegget for fullt i Ottestad Idrettspark fra i dag 4.1. og utover uka. Det betyr at det er åpent for skileik allerede i dag, og at løypekjørerne satser på å få løypene i parken klare på torsdag eller fredag. Så det er gode muligheter for å ta med familien ut og nyte snøen og finværet!

Ottestad IL v/ styret og administrasjonen

0 Kommentar

Påmelding til Mestringstimen

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2021

Vårens utgave av Mestringstimen starter i uke 3, med forbehold om at nåværende koronarestriksjoner (t.o.m. 18.01.) blir opphevet. Velkommen til barn født 2017-2016-2015. Mestringstimen er gymlek med fokus på bevegelsesglede, og aktiviteten foregår en kveld i uka frem til påske. Mer informasjon: http://idrettsskole.ottestadil.no/p/52712/mestringstimen

Påmeldingen åpner tirsdag 5. januar klokken 8.

Grupper for barn født 2015 og 2016:

Gruppe for barn født 2017:

Skulle det bli fulltegnet, så har vi opprettet en egen påmelding til venteliste HER. (felles for alle årganger)


0 Kommentar

Til minne om Tore Pentzen

Postet av Ottestad IL den 21. Des 2020

Bragdmerkeinnehaver og ildsjel Tore Pentzen gikk bort 28. november, 81 år gammel. Vi minnes Tore som blid, positiv og sosial, og med en stor forkjærlighet for ski og friluftsliv. 

Til sin begravelse ønsket Tore pengegaver til barne- og ungdomsarbeidet i skigruppa. Det er donert 10.400 kr og vi er umåtelig takknemlige for gavene som er gitt. Styret i skigruppa vil finne en god anvendelse av pengene som sikrer at dette kommer de unge skiløperne til gode.

Tore Pentzen var engasjert på mange ulike områder, og et av dem var idretten. Han hadde flere ulike verv i styret og skigruppa i Ottestad Idrettslag på 80- og 90-tallet, og mottok Ottestad Idrettslags Bragdmerke i 1985. Han satt som medlem av Bragdmerkekomiteen frem til 2003.

Tore fattet allerede på 60-tallet interesse for langrenn og begynte å gå Birkebeinerløpet. Der deltok han over 30 ganger, og med 25 merker står han øverst lista over de med flest merker i Ottestad IL. I tillegg deltok han i mange år i Holmenkollstafetten og var trofast med i veterantrimmen. 

En hedersmann har gått bort. Vi lyser fred over hans minne.

Ottestad IL v/ styret

OIL-gjeng på skitur fra Sjusjøen til Rena i 2017. Fra venstre: Magne Gunnar Høgsveen, Ivar Uhlen, Kjell Sagbakken og Tore Pentzen.


0 Kommentar

Parkeringen ved klubbhuset stengt uke 48

Postet av Ottestad IL den 23. Nov 2020

I dag starter arbeidene med å grave ny kloakkledning til klubbhuset i Ottestad. Parkeringen på fremsiden av klubbhuset blir stengt mens arbeidene pågår. Vi sperrer av området med bånd og gjerder og ber om at sperringene respekteres. Det er Hulleberg & Bø som utfører arbeidene, og vi ser frem til å få et nytt kloakksystem etter utallige runder med spyling av tette rør og desinfisering av garderober.


0 Kommentar

Husk at du har klubbrabatt på Sport1 Olrud

Postet av Ottestad IL den 23. Nov 2020

Er du eller barna dine medlemmer i Ottestad IL? Da får du 10-25% rabatt på det meste av utstyr på Sport1 Superstore Hamar (Olrud). Husk å registrere deg som klubbkunde!

Her registrerer du deg Ottestad IL-klubbkunde: https://sport1.no/bli-medlem?a=31400866

Følgende medlemsrabatter gjelder hos Sport1:

-25% Madshus, Fischer, Salomon og Rossignol øvrige nordisk racing ski

            -25% Racingbindinger nordisk

            -25% Racing skisko nordisk

            -20-35% Skistaver nordisk, fast lavpris på utvalgte stavmodeller

            -25% Nordisk racingbekledning fra Swix, Bjørn Dæhlie og Odlo

            -25% Superundertøy fra Swix, Bjørn Dæhlie og Odlo

            -20% Treningsbekledning Johaug

            -25% Racing skismøring og smøreutstyr

            -25% Rulleski

            -25% Klubbekledning

            -15% Joggesko med veil. Utsalgspris over kr: 1000,-.

            -15% Hoka joggesko

            -15% Sykkelsko, hjelmer og sykkelbekledning

            -15% Sykkelutstyr og tilbehør

            -10% Øvrig butikksortiment

Rabatter gjelder kun på ordinære varer. 

Ved felles bestilling av skismurning til klubb før sesong, 1.nov, tilbyr vi 35% rabatt. Ved fellesbestilling av rulleski til klubb, 30% rabatt

Slip av nye ski kr 500,- Pakkepris Slip + varmeskap kr 700,-

Slip av gamle ski kr 700,- Pakkepris slip + varmeskap kr 900,-

Slip av felleski kr 800,-

Ved forhåndsbestilling av neste års sykler over veil 20000,- før 15 september gis det 20% på Scott og 15% på Cannondale.

HER kan du laste ned pdf av klubbrabattene0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline