Medlemsfordeler Ottestad IL 2020

Våre mange samarbeidspartnere i Mjøsregionen bidrar økonomisk til drift av Ottestad IL. I tillegg er det flere av disse som tilbyr rabatter for våre medlemmer.

Rabattavtaler for medlemmer i Ottestad IL:

Monter Hamar: 10-45% rabatt på en rekke varer, oppgi konto «OIL MEDLEM». 

Rabatter hos Monter Hamar 2019-2020.pdf

Sport1 Superstore (Olrud): 10-25% rabatt på en rekke varer, spesielt gode rabatter ski/sykkel. Før du handler må du registrere deg som kunde på denne nettsiden.  NB. Rabattene gjelder også ved Sport1 CC Hamar og Brumunddal, men på Olrud generes i tillegg en kickback til klubben. RABATTAVTALE SPORT1 2019. I tillegg har vi 25% rabatt på vårt Swix klubbtøy (ski). Rabatten legges inn i nettbutikken når denne er åpen (høst/vinter).

RagnSells: 20% rabatt på fastpriscontainer. Bestilles på https://butikk.ragnsells.no/, legg inn kode OTTESTADIL for å få rabatt. Betinger at du har betalt medlemskap for inneværende år.

Freske Fraspark: 20% rabatt på alle varer. 30% rabatt på Puma klubbtøy ved fellesbestilling gjennom lag/klubb.

MECA Ottestad bilsenter: 10% på arbeid og 15% på deler.

Stange Energi: Klubbspot-avtale som gir penger tilbake til treningsavgiften. 750 kr første år, 250 kr påfølgende år. I tillegg gis 250 kr til idrettslaget for hver avtale som tegnes. NB. For å benytte denne medlemsfordelen, må du registrere deg her: https://forms.gle/ceSnaKFk4HmhUbTx7

Leie av klubbhuset: Medlemmer får rabatterte priser på leie til selskaper og barnebursdager, se priser og info her

Husk at du må betale årsmedlemskapet i Ottestad IL for å benytte deg av rabattene.


Som OIL-medlem får du rabatter hos:

Levert avIdrettenOnline