Ungdomsfotballkveld

Ungdomsfotballkveld

Arrangør: Ottestad IL

Tid


Beskrivelse

NFF Indre Østland og Ottestad inviterer til Ungdomsfotballkveld

mandag 14. mai kl. 17.30 – 20.30 på Hias kunstgress.

Kurset er for alle som er involvert i ungdomsfotball i klubben. Kursveileder er Håkon Lihagen. Det vil bli en praksisdel og en teoridel, og det vil legges opp til mye diskusjon tilknyttet klubbenes aktuelle hverdag i ungdomsfotballen.

Målet med Ungdomsfotballkvelden er å forsterke budskapet rundt verdiene for ungdommene våre, og øke forståelsen for at et sett verdier også har en forpliktende virkemiddelside. Hensikten er at klubbene skal finne sin egenart og gi gode tilbud til alle sine ungdomsspillere, og at "lengst mulig - best mulig" er avhengig av god og differensiert aktivitet på feltet.

Sentrale temaer i kurset: Ungdomsfotballens verdigrunnlag og budskap. * Fotball for alle. * Trygghet vs. Utfordringer + Mestring = Trivsel og Utvikling. * Fair play − det handler om respekt

Hvordan skal klubben tilrettelegge for god ungdomsfotball?

* Ungdommen: karakteristika og medbestemmelse * Fair play på og utenfor banen. * Hvordan tilrettelegge for en god overgang fra barne- til ungdomsfotballen? * Hvordan tilrettelegge for de ulike løpene i ungdomsfotballen?    - For de som vil trene og spille litt?    - For de som ønsker og har forutsetninger for å bli fotballspillere på høyt nivå?    - For de som ønsker å bli i fotballfamilien som trener, leder eller dommer? God fotballaktivitet i praksis i forhold til forutsetninger og ambisjoner.

NB. Hvert lag i ungdomsfotballen i OIL må stille med minst en representant på kurset.

Eldste årgang i barnefotballen er også velkommen til å delta!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert avIdrettenOnline