Klubbkveld hos Sport1 7. mai

Postet av Ottestad IL - Ski den 29. Apr 2019

25 % rabatt på hele butikken for medlemmer av Ottestad IL. 

NB. Husk å registrere deg som kunde på denne nettsiden, så trenger du bare å oppgi mobilnummer for å få klubbrabattene.
Sesongavslutning på Natrudstilen

Postet av Ottestad IL - Ski den 7. Apr 2019

     Martine, Ida og Live avsluttet sesongen med sølv i KM stafett J13-16år.


Sesongen ble avsluttet med SC-finale i fellesstart fristil og KM stafett på Natrudstilen 6.-7.april. I lørdagens fellesstart var det raskt føre og litt korte distanser. Emma vant K18, noe som ble vår eneste pallplassering denne dagen. Fellesstarten var siste renn i årets Sjusjøcup og her ble det en imponerende totalseier til Even i G16 for tredje år på rad. Ida gikk seg inn til en flott 3.plass sammenlagt. I juniorklassen der Sjusjøcupen har litt dårligere deltagelse enn i ungdomsklassene, ble det 1.plass til Emma og 3.plass til Ada sammenlagt i K18. 

I søndagens KM stafett ble vi rammet av flere sykdomsforfall, og stilte til slutt med 3 lag til start. 07-jentene Kaja, Signe og Charlotte gikk godt på ski og gikk inn til 7.plass i klasse J/G11-12-år. I G13-16 stilte Vegard, Edvard og superreserve Mille, og etter flott innsats ble det en 10.plass. Live, Martine og Ida imponerte stort denne siste renndagen for sesongen. Etter tre sterke etapper, kunne de juble for KM-sølv i J13-16år.  

Gratulerer med flott innsats og gode resultater alle sammen!

    Martine var offensiv og tok teten tidlig, men måtte slippe tre løpere forbi mot slutten.

   Emma i fint driv opp langbakken mot seier i SC-finalen.


                        Even imponerte og vant årets Sjusjøcup sammenlagt


  Ida tok en sterk 3.plass sammenlagt i Sjusjøcupen

Mille, Vegard og Edvard klare for stafett

Blide stafettjenter fra OIL ski


Resultater lørdag: https://www.langrenn.com/resultater-sjusjoecup-finale-2019.6210940-114053.html

SC sammenlagt: https://www.skiforbundet.no/globalassets/06-krets---medier/hedmark/langrenn/2018-2019/sc/sjusjocup-sammenlagt-18-19-endelig.pdf

Resultater søndag: https://www.langrenn.com/resultater-km-hedmark-stafett-2019.6210941-397220.html

Klubbmesterskap onsdag 27.mars

Postet av Ottestad IL - Ski den 23. Mar 2019

Årets klubbmesterskap gjennomføres i fristil og er lagt inn i klubbrennet på Gåsbu onsdag 27/3. Det er klasser for skiløpere i alle aldre i klubbrennet. Klubbmesterskap fra 11 år og eldre. 

Påmelding her innen mandag kveld: https://www.eqtiming.no/quick/index.php?page=eqtevent&eventuid=48037&addfuture=30&focusuid=47584

Det er også mulig å melde seg på frem til kl 18.00 på Gåsbu. 

Første start er kl 18.30. 

Premieutdeling for klubbmesterskapet er på skiavslutningen mandag 8.april. Alle deltagere i klubbmesterskapet premieres. I tillegg vil alle som har deltatt i 4 eller flere klubbrenn premieres på skiavslutningen. 

Vi håper å se deg på start! Stillinger ledig i skigruppa

Postet av Ottestad IL - Ski den 18. Mar 2019


Er du en av dem som synes langrenn er en strålende aktivitet? Har du barn som er aktive i skigruppa, eller bruker du de fantastiske løypene i nærområdet? Da bør du lese videre, vi trenger deg. Ingenting av dette går rundt av seg selv uten engasjerte frivillige. Akkurat nå har vi noen ledige stillinger i skigruppa.


Assisterende løpsleder for CC-løpet (haster)

CC-løpet arrangeres 27. april. Skigruppa er teknisk arrangør. Vi har en løpsleder på plass som vil planlegge løpet i forkant, men som ikke har mulighet til å være tilstede selve løpsdagen. Dette er derfor et lavterskeltilbud for å komme inn i skigruppas flotte arrangørstab. Har du lyst til å ta på deg ansvaret med å få i land CC-løpet 2018? 


To medlemmer i gruppestyret i skigruppa

Før vi går inn i ny sesong trenger vi påfyll av nye medlemmer til gruppestyret. Per i dag er vi tre; leder, sportslig leder og dugnadsansvarlig. Vi trenger en som kan jobbe med sammen med daglig leder i Ottestad IL med å skaffe sponsorer. Vi har også behov for en som kan være arrangementsansvarlig. Det innebærer å koordinere gruppens arbeid med diverse arrangementer. Gruppestyret har ca 5 møter i året. Som de andre gruppestyrene i OIL honoreres ikke medlemmene, men du kan glede deg over å være med å legge tilrette for treningsglede for store og små.


Løpsleder for HA-løpsfestival  

HA-løpsfestival er et årlig arrangement siste helgen i oktober. Skigruppa har arrangert dette i flere år, så rutinene er på plass. Men det er alltid rom for å videreutvikle arrangementet. Har du lyst til å ta denne lederoppgaven? 

Spente barn før start på Energisprinten 2018. Foto: Johannes Wiken


Vi trenger deg! 

Ta kontakt med Karianne Eide Longva, e-mail kelongva@hotmail.com / 97162042Levert av IdrettenOnline