Mens vi venter på snø i idrettsparken

Postet av Ottestad IL - Ski den 19. Jan 2020

Løypekjøring på jordene januar 2019

Vi har ventet på kuldegrader i hele januar for å kjøre i gang med snøproduksjon i idrettsparken. Manglende kuldegrader og heller ikke natursnø som vi var velsignet med i fjor, påvirker våre aktiviteter.

Mandagstreninger: Vi samarbeider med våre naboklubber slik at vi kan tilby skitrening på Gåsbu eller Budor inntil det er forhold i idrettsparken.

Telenorkarusell: Det er planlagt telenorkarusell i idrettsparken mandag 10.februar og mandag 9.mars.

Skilek: Info kommer. Kontaktpersoner er Siw Anne Moland og Øyvind Fladsrud mobil 91519866.

Klubbmesterskap: Innlagt i klubbrenn på Gåsbu 4.mars. I år er det klassisk stil. 0 Kommentar

Even med sterk 6.plass i NM junior sprint

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Jan 2020

Even imponerte på NM sprinten

Denne helga har juniorenes tre første norgescuprenn blitt arrangert på Lygna, og det har vært med 4 juniorer fra OIL. NM sprint klassisk var innlagt i lørdagens renn og her tok Even en knallsterk 6.plass i yngste juniorklasse. Gratulerer! 

Even har imponert med gode løp hele helgen, og det ble i tillegg 25.plass på 10 km klassisk og 19.plass på 10 km skøyting. På sprinten lørdag vant han prologen og tok seg lett videre fra kvartfinale og semifinale. I finalen tok han teten tidlig og han så ut til å ha full kontroll. Men plutselig løsnet bindingen, han kom ut av balanse og knakk staven. Han hadde ingen mulighet til å være med inn etter denne hendelsen. Veldig kjedelig at dette hendte, men vi er sikre på at Even slår tilbake senere og 6.plass er uansett imponerende i et felt på 160 løpere. 

Det går fort unna når Even får på seg startnummer


Andreårsjunior Simen gikk to veldig gode klassiskrenn. 32.plassen fredag på 10 km klassisk var ny pers i NC-sammenheng. 54.plass på sprint og 45.plass på 10 km skøyting på en litt tyngre dag viser at han har tatt et stort steg denne sesongen.

Simen sekunderes av Bjørn ved passering


Ada kom sterkt tilbake etter en sykdomsperiode og gikk to veldig gode klassiskrenn med 68.plass på 5 km og 62,plass i sprinten. Ada og Emma går nå i eldste juniorklasse med to årskull og da blir det vanskeligere å få norgescuppoeng enn i fjor.

Ada i fint driv i en av løypas bratte motbakker


Emma viste stabilt god form hele helga og fikk plasseringer like bak Ada på klassisk; 73.plass på 5 km og 71.plass på sprinten. På søndagens 7,5 km skøyting gikk hun kanskje sitt beste norgescuprenn noensinne og det holdt til 58.plass, ikke langt unna norgescuppoeng.

Emma fornøyd med første norgescuphelg


Gratulerer alle med en flott start på norgescupen. Vi gleder oss til å følge dere alle videre i sesongen. Neste norgescup går i Holmenkollen om 5 uker.


0 Kommentar

Tour de Hedmarken

Postet av Ottestad IL - Ski den 28. Des 2019

Flotte forhold på Ottestadrennet 22.12.19

Årets Tour de Hedmarken er nå gjennomført med 4 flotte renn i løpet av 8 dager. Ottestadrennet var som vanlig 2.rennet med fellesstart/parstart i fristil. Tusen takk til rennleder Erik Longva som ledet arrangementet på en strålende måte, og til våre naboklubber for nok et godt tour-samarbeid.  En stor takk også til alle som stilte opp på dugnad to dager før jul - vi hadde ikke klart dette uten alles bidrag!

Skigruppas deltakere i TdH har vist imponerende innsats og mye idrettsglede, og det har blitt mange gode resultater. 

Sammenlagt kom to av våre på pallen i år. Even i yngste juniorklasse M17 vant suverent sammenlagt og tok to seire i enkeltrenn. Martine i J14 tok en imponerende etappeseier i siste renn og ble nr 3 sammenlagt. Gratulerer alle sammen! 

Alle resultater enkeltrenn og sammenlagt finnes på denne siden: http://www.tourdehedmarken.no/.

Even på toppen av pallen 

Fornøyd seiersjente

Glade skivenninner i TdH


0 Kommentar

Sesongens klubbrenn på Gåsbu

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Des 2019

Klubbrenn for sesongen 2019-2020:

Alle klubbrenn går på Gåsbu langrennsenter.

  • Onsdag 8. januar                                           Klassisk
  • Onsdag 15. januar                                          Fristil
  • Onsdag 29. januar                                         Klassisk
  • Onsdag 5. februar                                          Langrennscross
  • Onsdag 26. februar                                        Fristil
  • Onsdag 4. mars                                             Klassisk
  • Onsdag 1. april (Fri distanse)                         Fristil


Påmeldingslenke legges ut noen dager i forkant av hvert renn. Klubben dekker startkontingent for våre aktive medlemmer. Alle våre utøvere som deltar på minst 4 av 7 klubbrenn får en ekstra premie på skiavslutningen.


0 Kommentar

Skirenn

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Des 2019

Til helga starter rennsesongen i Hedmark. Info om alle langrenn i Hedmark ligger her:

https://www.skiforbundet.no/hedmark/terminliste-hedmark/?act=Langrenn&sdist=&from=08.12.2019&to=&q=

Påmelding til skirenn skjer via min idrett. Fristen er vanligvis noen dager før. Husk også å melde deg av igjen om du blir syk før fristen går ut. 

Klubben dekker startkontingent i alle langrenn for våre aktive utøvere, unntatt Ungdomsbirken og turrenn. På Ungdommens holmenkollrenn, Hovedlandsrennet og Norgescup/NM jr/sr må den enkelte betale ved påmelding, og kreve dette tilbake fra klubben i etterkant. 

På renndagen møtes vi ved OIL-flagget – her er det også gode smøretips å fra rutinerte OILere. På vår facebookgruppe vil vi legge ut smøretips i forkant av Tour de Hedmarken, Sjusjøcup og KM.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline